PRIMĂRIA GĂEȘTI

ȘTIRILE PRIMĂRIEI ȘI COMUNICATE DE PRESĂ

VEZI TOATE ȘTIRILE PRIMĂRIEI ORAȘ GĂEȘTI DIN ANUL 2018

05 Iunie 2018
Dragi găeșteni, astăzi se împlinesc 2 ani de la alegerile locale.
Atunci din 6790 de participanți, 4215 dintre dumneavoastră mi-ați acordat votul de încredere. Exceptând municipiul Târgoviște sunt primarul cu cele mai multe voturi din celelalte 88 de localități din județ. Împreună cu colegii consilieri ai PNL și echipa mea din primărie am reușit să demonstrăm că se poate. Orașul nostru se transformă în fiecare zi. Este curat, modern, ne face să fim mândri că locuim aici. Am modernizat toate cartierele orașului asfaltând zeci de km de străzi, cu excepția cartierului Arsuri căruia îi voi acorda o atenție deosebită în acest an am finalizat canalizarea, avem o modernă sală de sport, am început reabilitarea blocurilor, am transformat o ruină intr-una dintre cele mai frumoase gări din țară, avem unele dintre cele mai plăcute parcuri, am alocat sume importante bisericilor, am finalizat prin fonduri europene și bugetul local lucrările la Colegiul Național Vladimir Streinu, am obținut acreditarea spitalului orășenesc. Avem locuri de joacă pentru copii în toate parcurile și grădinițe.
- Anul acesta am înlocuit iluminatul public cu lămpi cu led pe străzile Independenței, Popa Tănase, Viitorului, Republicii și vor urma Liliacului, Crizantemelor, 9 Mai, Matei Basarab, 1 Mai, Ecaterina Teodoroiu.
- Vom introduce rețeaua de apă pe strada Republicii
- Vom construi un teren de fotbal sintetic cu nocturnă în curtea Școlii Radu cel Mare
- Reparații capitale pe străzile Tudor Vladimirescu, Vladimir Streinu și Ecaterina Teodoroiu
- Vom introduce rețea de Gaze pe străzile Viorele, Fdt. Cioculescu, Progresului, Fdt. Republicii, Aleea Primăverii, Aleea Potopului, Abatorului, Petre Bănescu, Salcâmilor, Argeșului
- Vom inaugura o modernă stație de salvare la spital
- Vom sărbători cu artiști de excepție Festivalul Gheorghe Zamfir și Zilele orașului
- Continuă reabilitarea blocurilor
- Vom demola centrala termică dintre blocuri
- Anul acesta am obținut 5 milioane de euro fonduri guvernamentale pentru Grădinița Inocența, Creșă în cartierul ANL, Scoala Radu cel Mare, Centrul de Zi pentru persoane varstnice și Bazinul de înot.
Și vor urma alte investiții.
Vă mulțumesc că mi-ați fost aproape și mi-ați susținut proiectele!
Să avem o seară liniștită!

Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe.
22 Mai 2018
Dragi găeșteni, după cele 4 mari proiecte, Bazin de înot, Creșă, Grădiniță, Școala Radu cel Mare în valoare de 4,4 milioane euro, ieri am mai primit o veste bună.

Am obținut prin Programul Operațional Regional suma de 650.000 euro pentru Reabilitarea, modernizarea și extinderea Centrului de zi pentru persoane vârstnice.

Să avem o seară liniștită!
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!
27 Februarie 2018
Dragi găeșteni, astăzi a avut loc ședința Consiliului Local. Pe ordinea de zi a fost aprobarea bugetului local, care datorită măsurilor fiscale adoptate de guvern este mai mic în acest an cu 62 de miliarde lei vechi față de 2017. Majoritatea primarilor din țară au majorat impozitele și taxele locale pentru recuperarea acestui deficit. Eu nu am făcut-o și vă asigur că și în acest an vom avea multe investiții în oraș. Vreau să mulțumesc consilierilor PNL Dincă Ioana, Untărescu Ion, Slăvilă Cătălin, Tudor Radu, Anghelescu Ion, Schiopu Ștefan, Stan Eugeniu, Petrache Mircea , Dumitrescu Gabriel , consilierilor PSD Răduț Marian și Apostol Gheorghe care au votat bugetul. Ceilalți consilieri Dincă Georgeta, Coață Emil, Mihai Dumitra, Dinu Violeta PSD și Condovici Marius, Socoteanu Aurelian ALDE au votat împotrivă.
Să aveți o seară liniștită.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!
12 Februarie 2018
Dragi găeșteni, revoluția fiscală pe care guvernul României a impus-o înseamnă zeci de miliarde mai puțin și pentru orașul nostru.
Ne așteaptă un an greu, dar împreună cu dumneavoastră sper să ducem la capăt cât mai multe investiții.
Ca atare cei care doriti și aveți disponibilitate vă astept astăzi 12 Februarie orele 18 la Casa de cultură pentru a vă informa în legătură cu bugetul orașului.
Să aveți o zi liniștită.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!
VEZI TOATE ȘTIRILE PRIMĂRIEI ORAȘ GĂEȘTI DIN ANUL 2017

02 August 2017
Dragi găeșteni, am finalizat canalizarea pe strada Aurel Vlaicu și astfel 59 de familii vor beneficia de toate utilitățile.
Primăria investestește miliarde în rețelele de apă și canal, iar Compania de apă încasează sume de bani de la populație, neoferind în schimb servicii de calitate. Și acesta este unul dintre motivele pentru care am hotărât retragerea din Asociația de dezvoltare intercomunitară apă canal, avand proces la Curtea de Apel Ploiești.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!