PRIMĂRIA GĂEȘTI

ȘTIRILE PRIMĂRIEI ȘI COMUNICATE DE PRESĂ

VEZI TOATE ȘTIRILE PRIMĂRIEI ORAȘ GĂEȘTI DIN ANUL 2018

27 Februarie 2018
Dragi găeșteni, astăzi a avut loc ședința Consiliului Local. Pe ordinea de zi a fost aprobarea bugetului local, care datorită măsurilor fiscale adoptate de guvern este mai mic în acest an cu 62 de miliarde lei vechi față de 2017. Majoritatea primarilor din țară au majorat impozitele și taxele locale pentru recuperarea acestui deficit. Eu nu am făcut-o și vă asigur că și în acest an vom avea multe investiții în oraș. Vreau să mulțumesc consilierilor PNL Dincă Ioana, Untărescu Ion, Slăvilă Cătălin, Tudor Radu, Anghelescu Ion, Schiopu Ștefan, Stan Eugeniu, Petrache Mircea , Dumitrescu Gabriel , consilierilor PSD Răduț Marian și Apostol Gheorghe care au votat bugetul. Ceilalți consilieri Dincă Georgeta, Coață Emil, Mihai Dumitra, Dinu Violeta PSD și Condovici Marius, Socoteanu Aurelian ALDE au votat împotrivă.
Să aveți o seară liniștită.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!
12 Februarie 2018
Dragi găeșteni, revoluția fiscală pe care guvernul României a impus-o înseamnă zeci de miliarde mai puțin și pentru orașul nostru.
Ne așteaptă un an greu, dar împreună cu dumneavoastră sper să ducem la capăt cât mai multe investiții.
Ca atare cei care doriti și aveți disponibilitate vă astept astăzi 12 Februarie orele 18 la Casa de cultură pentru a vă informa în legătură cu bugetul orașului.
Să aveți o zi liniștită.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!
VEZI TOATE ȘTIRILE PRIMĂRIEI ORAȘ GĂEȘTI DIN ANUL 2017

02 August 2017
Dragi găeșteni, am finalizat canalizarea pe strada Aurel Vlaicu și astfel 59 de familii vor beneficia de toate utilitățile.
Primăria investestește miliarde în rețelele de apă și canal, iar Compania de apă încasează sume de bani de la populație, neoferind în schimb servicii de calitate. Și acesta este unul dintre motivele pentru care am hotărât retragerea din Asociația de dezvoltare intercomunitară apă canal, avand proces la Curtea de Apel Ploiești.
Cu stimă,
Primar Grigore Gheorghe!