Andrei Duban și Jean Paler, vă așteaptă vineri și sâmbătă, la Casa de Cultură din Găești! HOHOTE DE RÂS LA CEA DE-A XV-A EDIȚIE A FESTIVALULUI NAȚIONAL DE UMOR ”POVESTEA VORBEI”!

Sala de Spectacole a Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu” Găești va răsuna de veselie, vineri și sâmbătă, la cea de-a XV-a ediție a Festivalului Național de Umor ”Povestea Vorbei”. Trupe de artiști amatori din întreaga țară și interpreți individuali vor urca pe scenă și vor încerca să impresioneze juriul, dar și publicul cu cele mai amuzante texte și cele mai spumoase interpretări.

Vineri, de la ora 16.30, va începe concursul. Din juriu fac parte cunoscuții actori Andrei Duban și Jean Paler, dar și regizorul Antoniu Vasile Berenyi și primarul Grigore Gheorghe.

Sâmbătă, de la ora 17.00, publicul este invitat la Gala Laureaților. Vor primi diplome, în cadrul ediției jubiliare a festivalului, toți foștii componenți ai trupelor locale de umor de-a lungul timpului și vor fi decernate premiile. Apoi, va evolua pe scenă Formația ”Anton Pann” a Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”, cu premiera piesei ”Nu aduce anul…”, text și regie Antoniu Vasile Brenyi.

Seara de sâmbătă se va încheia cu un spectaculos recital susținut de Andrei Duban și Jean Paler.

Prin urmare, sfârșitul de săptămână va fi unul plin de energie și de veselie, pe care nu trebuie sub nicio formă să-l ratați. Umorul se întoarce acasă, la Găești!

sursa: cronica-gaestiului.ro