Zilele Orașului Găești 20~24 Iulie 2016

Distracția a atins cote maxime la cea mai tare petrecere a anului din Găești. Petrică Mîțu Stoian, Lambrino, DJ Rynno și Sylvia, Simona Nae, Matteo și Delia au ”rupt” scena amplasată chiar în centru, în fața parcului, creând – pentru aproximativ 5 ore – o atmosferă similară cu cea din marile orașe ale țării, la evenimente de amploare. Circulația a fost întreruptă și, încă de la ora 18.30, când s-a dat startul megaconcertului aniversar, oamenii au început să se adune.

S-a dansat, s-a cântat, s-au făcut filmulețe și fotografii. Puștanii și tinerii au fost în extaz aproape toată seara, însă momentul cel mai așteptat a fost, cu siguranță, concertul Deliei. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, de scenă, cu pălărie și tocuri kilometrice, diva a urcat dezinvoltă pe scenă, cântând live, cu band. De altfel, toți artiștii au concertat live, spre deliciul publicului. Delia a făcut show și a interpretat toate hiturile care au făcut-o celebră. La final, timp de mai bine de 10 minute, cerul orașului a fost brăzdat de focuri de artificii. Trebuie spus că spectacolul de aseară a însemnat un efort bugetar de 38.600 de lei, restul banilor venind din sponsorizările de la ARCTIC, MAIRON, ENESCU, VIRIX, EMA și AVICOLA.

Începând din această seară și până duminică, distracția se mută în parcul central, acolo unde vor fi concerte în fiecare seară. Acestea vor fi suportate de către comercianții prezenți la eveniment. Iată programul pentru fiecare seară:

JOI, 21 IULIE, ÎNCEPÂND CU ORA 19.00: Elisabeta Turcu, Mariana Marin, Daniela Ion, Nicolae Dulgheru, Ani Crăciun, Florin Tudorache, Ion Ioniță și Valeria Vlase.

VINERI, 22 IULIE, ÎNCEPÂND CU ORA 19.00: Mituța și Dumitru Rizescu, Ileana Pavelescu, Daniela Voiculescu, Mariana Birică, Ioan Alungulesei, Ionel Lazăr și Trupa Two (ex Accent).

SÂMBĂTĂ, 23 IULIE, ÎNCEPÂND CU ORA 19.00: Elena Merișoreanu, Maria Neagu, Marilena Gheorman, Mihaela Vitu, Ionel Stam, Rodica Voicu, Rafael (ex Iris) și What’s Up.

DUMINICĂ, 24 IULIE, ÎNCEPÂND CU ORA 19.00: Florica Jinga, Mariana Marin, Ani Crăciun, Mihai Pavelescu, Ileana Pavelescu, Lora & Band.

Restul pozelor le puteti vedea AICI


Video Zilele Orașului Găești 2016 ~ Foc de artificii, Delia, Lora, Akcent, What s Up